Året 2020

Kjære alle foreldre og barn. Snart er dette året over, og vi kan ta fatt på 2021. Vi gleder oss til å se hva det nye året vil bringe oss, og har et håp om mer normaliserte tilstander.

Kjære gode foreldre av Godvik barnehage.

Vi ønsker å takke dere, hver og en, for et utrolig godt samarbeid i 2020. Det har vært et år, vi hverken ønsker eller kan sammenligne med noen andre år. En untakstilstand, håper vi, noe vi helst ikke vil se eller føle på kroppen igjen med det første.

Det har vært en utfordring for oss alle, å holde på restriksjoner, regler og lover som er blitt bestemt og satt opp, men vi hadde aldri klart dette uten deres  samarbeid, positivitet, tålmodighet og innvolvering. Vi vet det har vært vanskelig for dere også, og at det for mange har skapt utfordringer i hverdagen, men sammen har vi kommet oss igjennom 2020 på en god og trygg måte.

Vi ønsker 2021 velkommen med åpne armer, og håper virkelig at vi innen høståpningen i august 2021, kanskje kan se frem til en mer normal barnehagehverdag. Dessverre er det slik at vi ved nyttårsåpningen 4.januar, etter julestenging , må starte som vi avslutter 2020. Det vil si åpningstid 07.30 - 16.30, og samme leverings rutiner som tidligere. Forhåpentligvis vil vaksinasjonen av befolkningen starte i romjulen, noe som kanskje kan gjøre at vi kjappere vil være på vei mot en mer normal hverdag i løpet av våren.

Nå gjenstår det bare å ønske dere ALLE:

RIKTIG GOD JUL OG ET BEGIVENHETSRIKT NYTT ÅR!

Vi gleder oss til å ha dere alle tilbake i barnehagen mandag 4. januar 2021, til et nytt, spennende og lærerikt år. Takk for samarbeidet i 2020, la oss fortsette i 2021.

Mvh Frid Sage

Styrer i Godvik barnehage