DET MAGISKE ROMMET

La fantasien løpe løpsk. Her er rommet som er lagt tilrette for mye kreativitet og fri utfoldelse i bruk av ulike materialer og former.

Det magiske rommet er ledet av Amelia som er utdannet kunstpedagog. I tillegg er hun lærer med videreutdanning innenfor småbarnspedagogikk og barnehagelære. Hun er 80% i barnehagen og er en fargeklatt i hverdagen vår.

Amelia tar ut små grupper med barn i fra basene for å jobbe med kunst. De største gruppene er på 4 barn. Hun kan jobbe med ett prosjekt og en base i ca 1-2 måneder.

Dette rommet het før kunstrommet, men barna synes det var for kjedelig og begynte å si at de skulle på det magiske rommet. Derfor ble rommet omdøpt, fordi det er så mye magisk som skjer her inne. Hver gang Amelia og en gruppe med barn er ferdig med et prosjekt blir dette utstilt slik at alle foreldre og andre brukere av barnehagen kan se hva som er mulig å skape når man er magisk :)

Det magiske rommet er det perfekte sted for barn å ufolde seg kreativit. I disse prosjektene står barns medbestemmelse i sentrum, det er barna som styrer prosessen.

VELKOMMEN TIL DET MAGISKE ROMMET

Kontakt oss gjerne på: godvik.kunst@gmail.com